eur:
394.57
usd:
354.22
bux:
72750.54
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

SMS-ei buktatták le a diákjával közösülő tanárt

Külön élő felesége miatt derült ki, hogy egy walesi matematikatanár 16 éves diákjával létesített szexuális kapcsolatot. A hitves kezébe került ugyanis egy telefonszámla, amely szerint 200-nál is több üzenetet küldött férje a lánynak.

A 43 éves Julian Cawston januárban kezdte korrepetálni a diákját, akivel lassan összemelegedett, a férfi autójában és házában randevúztak, júniusban pedig már szeretkeztek.

A dologra a kopaszodó férfitől alig egyévi házasság után elköltöző felesége jött rá, amikor kezébe került egy telefonszámla, amelyen több mint 200, ugyanarra a számra küldött szöveges üzenet szerepelt.

Julian Cawston egy másik családtagja vette fel a kapcsolatot az iskolával, amely riadóztatta a rendőrséget.

A férfi elismerte, hogy két tanítványával is szexuális kapcsolatba akart kerülni, és négyszer is visszaélt a munkájának köszönhető bizalmi helyzettel.

Valószínűtlen, hogy Julian Cawston valaha is visszatérhet a tanári pályára, emellett akár ötéves börtönbüntetést is kaphat, valamint felkerül a fiatalkorúakra veszélyes szexuális bűnözők országos listájára.

A férfi ügyvédje közölte: a tanár nem előre megfontoltan környékezte meg a 16 éves lányt, a kapcsolat hosszú idő alatt alakult ki, és mindkét fél akarta.

Címlapról ajánljuk

Pusztító Borisz ezt műveli a térségünkkel - árvízi körkép videóval

A Kelet- és Közép-Európa fölött örvénylő Borisz ciklon hatására a térség országaiban szörnyű árvizek pusztítanak. A közösségi médiába feltöltött videókból válogattunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Van-e értelme az iskolai mobilhasználat tiltásának?

Van-e értelme az iskolai mobilhasználat tiltásának?

Mint a tanévkezdésről szóló írásom második részében jeleztem, a mobilok iskolai használatának betiltása az elnyomó rendszerrel szembeni ellenállás szimbólumává vált, különösen miután a közoktatásért felelős miniszter elbocsájtotta egy budapesti gimnázium – a rendelkezés szellemével ellentétes magatartást tanúsító – igazgatóját. Ebben az írásban mégis kísérletet teszek arra, hogy tényekkel igazolt szakmai megfontolások alapján beszéljünk erről a témáról.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×