eur:
394.26
usd:
353.9
bux:
72834.63
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Falatnyi bikiniben ejtőzött a hollywoodi bombázó - képekkel

Charlize Theron tudja, hogyan forrósítsa fel a férfiak vérét. Az Oscar-díjas színésznő falatnyi bikiniben bolondozott a barátjával a közép-amerikai esőerdő közepén.

Charlize Theron a belize-i őserdőben töltött el pár romantikus napot a barátjával, Stuart Townsenddel. A pár a hírek szerint az exkluzív Blancaneau Hotelben lakott, amely a filmrendező Francis Ford Coppola tulajdona.

Bár az Oscar-díjas színésznő már hét éve van együtt az ír színésszel, a házasság még nem került szóba kettejük között.

"Örülök, ha valaki rászánja magát a házasságra - nekem azonban ez nem való" - állítja a színésznő, aki szerint bár mindig mindenről más a véleménye, mint Stuart Townsendnek, "ő a legjobb dolog, ami történt velem életemben".

Charlize csak 15 éves volt, amikor a családban tragédia történt: az édesanyja lelőtte a férjét, aki alkoholmámoros őrjöngéseivel pokollá tette a család életét. A színésznőt azonban szülei rossz példája csak a házasságtól tántorította el - a családalapítástól nem.

"Szeretnék majd gyereket" - vallotta be színésznő, aki a Hancock című film forgatása közben kapott rövid szünetet a pihenésre. Ebben a filmben Will Smith a partnere, a következőben, a Brazíliai munkában pedig Mark Wahlberggel játszik majd együtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Jön az árhullám, érkeznek a friss előrejelzések - Híreink a Magyarországot sújtó dunai árvízről

Jön az árhullám, érkeznek a friss előrejelzések - Híreink a Magyarországot sújtó dunai árvízről

A Duna-menti területek egészén készültség van az árvízveszély miatt, ami a napokban sújtja Közép-Európát és benne Magyarországot. Bécsben már utcákat öntött el a Duna, de Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban is rossz a helyzet. Ausztriában és Csehországban több ember életét vesztette az áradások következtében. A lengyel kormány szükségállapotot hirdetett ki, és az Európai Unió segítségét kérte a katasztrófa kezeléséhez, Magyarország aktiválta az uniós mechanizmust. Kedd reggel Pozsonyban a Duna 950 centiméteren tetőzhet. Kedd reggel lezárták a Margitszigetet. Az OVF friss jelentése szerint a Szigetközbe lassan megérkezik az árvíz. A következő napokban a Dunán gyakorlatilag mindig lesz valahol tetőzés, Nagybajcsnál csütörtökön napközben tetőzhet a folyó, Budapesten ezt szombatra várják. Cikkünket folyamatosan frissítjük az árvízhelyzethez kapcsolódó hírekkel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×