eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

A szép haj titka: kaviár és szarvasgomba

A sampon és a kondicionáló nem elég jó Catherine Zeta-Jones számára, a walesi színésznő haját kaviárból és szarvasgombából készített kozmetikumokkal kezelik. Persze nála az ár nem szempont, egy alkalomra csak a kaviár mintegy 75 ezer forintba kerül.

Catherine Zeta-Jones úgy véli, hogy a kaviár utánozhatatlan fényt és csillogást ad barna fürtjeinek. A beluga kaviár minden kezelés előtt öt nappal repülőgéppel érkezik Iránból a dél-kensigtoni fodrászüzletbe.

Egy ismerőse szerint a színésznő tavaly nyáron fedezte fel a kaviár jótékony hatását, hogy annak krémes, szinte olajos jellege még gazdagabbá és fényesebbé teszi a haját.

A halikra gazdag omega-3 zsírsavakban, amelyek segítik a fehérjék termelődését, hozzájárulva a száraz és töredezett szálak regenerálódásához - tette hozzá a név nélkül nyilatkozó bennfentes.

Catherine Zeta-Jones haját először szarvasgombát tartalmazó samponnal mossák meg, majd a kaviárkészítménnyel kenik be. A halikrát előtte folyékonnyá alakítják, az eljárás állítólag eltávolítja a kellemetlen szagot.

A kaviár iránti rajongásban osztozik a színésznő férje is, igaz, Michael Douglas a halikrát nem a hajára keni, hanem a hagyományos módon elfogyasztja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×