eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Csoportos szexre kényszerítette a feleségét, aztán perelt

Csak izgalmasabbá akarta tenni a házaséletüket a párcserével Arthur Friedman, de a terv nem vált be: felesége beleszeretett az egyik alkalmi szeretőbe. A férj azért nem panaszkodhat: 4802 dollár 87 centes kártérítésre kötelezte a csábítót, mert "elrabolta az asszony szerelmét".

Ilinois egyike annak a nyolc amerikai államnak, ahol be lehet perelni valakit azzal a váddal, hogy "elrabolta a házastárs szerelmét". Arthur Friedman erre hivatkozva perelte be azt a férfit, akinek a karjába maga taszította bele a feleségét.

Tízéves házasság után ugyanis úgy gondolta, unalmassá vált a szexuális életük, fel kellene dobni valamivel. Arra kényszerítette a feleségét, hogy vonjanak be más párokat is; néha maga is beszállt, néha csak nézte, amikor a felesége más férfiakkal és nőkkel szeretkezett.

Csakhogy a 35 éves Nathalie beleszeretett az egyik partnerébe. Az eredmény: a per, valamint az érintett két házaspár válása.

"Ez a fickó tönkretette az életemet - hátba támadott engem" - panaszkodott egy interjúban Arthur, aki állítja: ő soha senkivel nem csalta meg a feleségét. Nathalie ellenben a bíróságon részletesen beszámolt a csoportos szexről, amelyből a férje is aktívan kivette a részét.

"Azt mondta, ez tartja majd rendben a házasságunkat. Felizgatta, ha másokkal szeretkeztem - most meg azért sír, mert elveszített" - fakadt ki egy interjúban Nathalie, aki szerint nem az alperes German Bilov miatt szeretett ki a férjéből - ezt az ura kizárólag magának köszönheti, mert arra kényszerítette, hogy másokkal feküdjön le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×