eur:
395.23
usd:
356.28
bux:
72487.14
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Paris Hilton már nem ugyanaz az ember

Rekordgyorsasággal változott meg Paris Hilton személyisége, legalábbis ő ezt állítja. A szállodalánc örököse alig több mint egy hete van börtönben, de azt állítja: már nem ugyanaz az ember, mint aki volt.

Paris Hilton nevét az elmúlt években szinte az egész világ megismerhette, no nem azért, mert példamutató életet élt volna. Szinte a legtöbbet akkor foglalkozott vele a sajtó, amikor egy, a barátjával készült intim videofelvétel felkerült az internetre.

A kisasszony ezt követően megpróbált énekesnői karriert befutni, ám nem aratott kitörő sikert.

Az elmúlt hetekben pedig azért kapta fel a nevét a világsajtó, mert Parist 45 napos börtönbüntetésre ítélték, miután azt követően is többször autóvezetésen érték, hogy gyorshajtás illetve ittas vezetés miatt korábban bevonták a jogosítványát.

A hölgy bő egy hete vonult be a börtönbe, és azóta egyszer már ki is jött. Ugyanis egészségi állapotára hivatkozva a helyi sheriff kiengedte, bár a Los Angeles-i bíróság egy napon belül visszaküldte a 26 éves lányt.

Mindent egybevéve Paris Hilton már több mint nyolc napot töltött börtönben, és úgy érzi: gyökeresen megváltozott. Már tudja, hogy mit kellene másként csinálnia, sőt, az ereje is megvan ehhez. Úgy érzi, ha kikerül a börtönből, sokkal spirituálisabb életet kell élnie, Isten ugyanis új esélyt ad neki.

Mindenesetre Paris pálfordulása rekordidő alatt következett be. Mint mondta, azért került börtönbe, mert hite nem olyan volt, amilyennek lennie kellett volna. A hatóságok szerint azonban ittas vezetésért zárták be.

A híresség választ adott arra is, mi volt az a rendkívüli egészségi probléma, amely miatt a börtön helyett házi őrizetet kért. Nem tudott enni és aludni, sőt, úgy érezte, depressziós. Paris úgy fogalmazott: kifordult önmagából és ez borzalmas volt.

Azt is elárulta, hogy ha kikerül a börtönből, melldaganatos nőknek és szklerózis multiplexben szenvedő betegeknek akar segíteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Elhullottak a Leopard tankok Ukrajnában – Mi lesz így a német harckocsi-legendával?

Elhullottak a Leopard tankok Ukrajnában – Mi lesz így a német harckocsi-legendával?

A minap bejárta a nemzetközi sajtót egy hír, mely szerint az Ukrajnának leszállított Leopard 2-es harckocsik igencsak nagy része elveszett az orosz haderővel folytatott harcok során. Van olyan altípus, ahol a veszteségráta még a 70%-ot is eléri. Mit jelent ez a híres német harcjármű-család jövője kapcsán? Tényleg vége a harckocsik korának?  Netán kiderült most, hogy az egész Leopard-széria valójában egy túlsztárolt acélteknő? Nézzük meg, mi van a számok mögött.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×