eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Nyolcvannal száguldott a kerekesszék - mögötte egy kamionnal

Hihetetlen kalandban volt része egy tolószékes fiatalnak: széke valahogy beakadt egy kamion hűtőrácsába, amely kilométereken keresztül tolta a fiút az autópályán.

"Nem fogják elhinni, de itt van egy kamion, ami egy kerekesszékes srácot tol maga előtt a Red Arrow autópályán" - közölte az első autós, aki bejelentést tett az esetről a michigani hatóságoknál.

A tolókocsiban ülő fiú, a 21 éves, izomsorvadásban szenvedő Ben Carpenter sértetlenül vészelte át a döbbenetes utazást, de elmondta: azt hitte, nem éli túl a száguldást.

A fiú apja, Donald Carpenter közölte: Ben egy detroiti kereszteződésben akart átkelni az úttesten, amikor azonban a közlekedési lámpa zöldre váltott, éppen egy nyergesvontató előtt volt.

A sofőr nem vette észre az előtte elhaladó fiút és gázt adott, Ben kerekesszékének fogantyúi pedig beakadtak a kamion hűtőmaszkjának rácsai közé.

Az esetet több autós is jelentette a rendőrségnek, két, a közelben lévő járőr pedig a kamion után iramodott és megállította a járművet, amelynek sofőrje alig hitte el, hogy ilyesmi megtörténhetett.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×