eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

A filmtörténet legforróbb bikinis jelenetei - képgaléria

Összeállította minden idők legjobb fürdőruháinak listáját egy internetes honlap. A falatnyi bikinik vagy régimódi úszódresszek mind egy-egy híres film szereplőiből mutattak többet vagy kevesebbet.

A dobogósok között két olyan fürdőruha is van, amelynek viselői Bond-lányként kápráztatták el a férfiakat.

A harmadik Halle Berry narancsszínű bikinije lett, aki a 2002-es Halj meg máskor! című James Bond-filmben mutatta meg bájait.

A második pozícióban egy brit modellt találunk, amelyet a Folytassa... sorozat egyik epizódjában, a Folytassa a kempingezést!-ben viselt Barbara Windsor.

A film 1969-ben készült, ennek megfelelően a fürdőruha kissé régimódi, de így is meglehetősen csinos.

Bár korábban készült, mégis alig takar valamit az a bikini, amelyben Ursula Andress annyi férfit levett a lábáról: a szőke színésznő James Bondot is elbűvölte, és sokan úgy vélik, azt a jelenetet, amelyben kagylóval a kezében és egy tőrrel a csípőjén előbukkan a habokból, egyszerűen nem lehet felülmúlni.

A listán szerepel még Cameron Diaz fehér bikinije, amelyet a Charlie Angyalai harmadik részében viselt, és Bo Dereknek az 1979-es A bombanő című filmben látható egyrészese.

Helyet kapott még a rangsorban a Csillagok Háborúja Leia hercegnőjének bikinije is, de a lista készítői nem feledkeztek meg Jessica Albáról vagy Brigitte Bardot-ról sem, és bár az utolsó helyekre szorult, de ott van a legjobb tíz között Mike Myers rózsaszín dressze az Austin Powers 2-ből és Sacha Baron Cohen különleges fürdőruhája a Borat című álriportfilmből.

Ha ide kattint, megnézheti a news.com által készített képgalériát!

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×