eur:
396.46
usd:
360.15
bux:
71984.74
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Szenzáció: öt év után szakított a sztárpár!

Szenzációs bejelentést tett a spanyol énekes Enrique Iglesias, aki elismerte: öt év után szakítottak az egykori teniszcsillag Anna Kurnyikovával.

"Szakítottunk. Egyedülálló vagyok és ez rendben is van így. Nem zavar a szingliség" - ezekkel a szavakkal jelentette be az énekes Enrique Iglesias, hogy öt év után szakítottak az egykori teniszcsillag Anna Kurnyikovával.

A kapcsolatnak a gyerekek miatt lett vége, hiszen az énekes saját bevallása szerint még nem áll készen ekkora felelősség felvállalására. Ugyanakkor azt elismerte, hogy valamikor a jövőben két gyereket szeretne.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias azóta számítottak egy párnak, hogy a teniszcsillag 2002-ben szerepelt az énekes Escape című dalához készített videóklipben.

Néhány évvel később válságba került a kapcsolatuk, amikor napvilágot látott, hogy Enrique Iglesias egy ausztrál nővel került közelebbi kapcsolatba.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Hétfőn jelentette be a Mol, hogy sikerült megállapodnia az Oroszországból Ukrajnán át érkező kőolaj folyamatos tranzitszállításáról. Az InfoRádió Hortay Olivért, a Századvég energia- és klímapolitikai üzletágának vezetőjét kérdezte a részletekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×