eur:
396.94
usd:
360.25
bux:
71742.77
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

"Nem tudom, hogy él-e még a kislány"

Az elrabolt brit kislány ügyében nyomozó portugál rendőrcsapat vezetője elismerte: nem tudják, hogy Madeleine McCann életben van-e.

"Nem tudom, hogy a kislány él vagy már meghalt" - mondta Olegario Sousa.

A rendőrtiszt közölte: azt sem tudja megmondani, hogy a kislány Algarve tartományban van-e.

A rendőrség feltételezése szerint a hároméves Madeleine McCannt egy brit férfi rabolta el a szülei által bérelt apartmanból.

A portugál sajtó értesülése szerint a rendőrség az üdülő több tucatnyi alkalmazottját és lakóját kérdezte ki, és vallomásaik alapján összeállította a gyanúsított fantomképét.

"Középmagas, erős testalkatú férfit keresünk" - mondta el a Correio da Manha című lapnak egy névtelenül nyilatkozó rendőrtiszt, aki hozzátette: feltételezéseik szerint az emberrabló brit.

Szemtanúk láttak egy férfit, aki egy kislányt vonszolt a kikötő felé nem messze a szállodától, ahonnan Madeleine eltűnt. A 24 Horas című lap meg nem erősített információja szerint a férfi fehér nadrágot és kék dzsekit viselt.

Az emberrablás alapos előkészítésére vall a rendőrség szerint, hogy a tettes nem hagyott nyomokat - egyébként szerintük ez is arra utal, hogy brit az elkövető. Az ilyen alaposság ugyanis nem jellemző a portugálokra.

A szülők arra kérték az emberrablót, hogy ne bántsa a hároméves kislányt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×