eur:
385.59
usd:
354.71
bux:
68349.53
2024. május 21. kedd Konstantin

Dorbézoló világsztárok: pia, prostik és botrány - videóval

Rájár a rúd a cseh labdarúgó-válogatottra. A németektől elszenvedett szombati vereség után több kulcsjátékosa botrányba keveredett, ráadásul a sajtó a korábbi sikeredző lemondását követeli.

A cseh focirajongók csak nehezen tudják megemészteni, hogy Karel Brückner tanítványai szombaton, hazai pályán 2-1-re kikaptak Eb-selejtezőn Németországtól.

Ráadásul az egyik bulvárlap gazdagon illusztrált képriportban számolt be arról, hogy a vesztes meccset követően több világhírű futballista a Praha nevű luxusszállodában dorbézolt, s az éjszaka folyamán legalább hat prostituált szolgálatait is igénybe vették.

Mint később kiderült, Tomás Ujfalusi, a Fiorentina játékosának 29. születésnapját ünnepelték, és alaposan kirúgtak a hámból. Köztük volt a csapatkapitány Tomás Rosicky is, aki azonban mindent tagad, főleg azt, hogy hajnalban prostituáltakat fogadtak volna a szállodai szobában

A cseh futballszövetség vezetői elfogadták a magyarázatot, ennek ellenére egymillió koronás, azaz mintegy 10 millió forintos büntetést róttak ki az egész csapatra. Karel Bruckner a történtek miatt a lemondását fontolgatta, mint mondta, edzői pályafutása során hasonló esetre nem emlékszik.

Ha legalább nyertek volna...

A cseh szövetségi kapitányt azonban a csapat teljesitménye miatt is támadja a sajtó. A cseh média azt kéri számon a tréneren, hogy a 2004-es Európa-bajnokság óta Csehország egyetlen nagy csapatot sem tudott legyőzni.

A Sport című napilap szerint, ha Brückner továbbra is figyelmen kívül hagyja a modern edzői módszereket, akkor mennie kell. A kommentátorok úgy vélik: ha Petr Cech nem nem nyújt ragyogó teljesitményt a kapuban, akkor a németek sokkal nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna.

Csehország válogatottja a szombati vereséget követően a D csoport 2. helyén áll, három ponttal lemaradva az élen álló németektől. Szerdán Ciprus ellen vív újabb Európa-bajnoki selejtezőt Karel Bruckner együtese.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×