eur:
389.23
usd:
361.32
bux:
68448.14
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Egy napig 150 forintos jeggyel lehet utazni a BKK járatain

A BudapestGO alkalmazásban megvett jeggyel.

A BudapestGO applikáció második születésnapjára 150 forintos napijeggyel áll elő a BKK a vállalat közlése alapján.

A nap, amelyre érvényes lesz a jegy, február 14., Valentin nap, hamvazószerda, de már hétfőtől megvásárolható ez az utazási jogosultság.

A napijeggyel egész nap korlátlanul lehet használni a budapesti tömegközlekedési járatokat.

A jegyet a többi mobiljegyet árusító alkalmazásban is meg lehet venni, de

a 100E-re és a 300-899 közti számozású buszokra nem érvényes, ugyanakkor a D14-es hajójáratra szintén, egyes MÁV- és elővárosi Volán-járatokra ugyanígy.

A 150 forintos napijegy mellett a BKK Szabados Ági közreműködésével egy nyereményjátékot is szervez a születésnapra, amelynek keretében öt nyertest sorsol, akik

  • a Katona József Színház,
  • a Fővárosi Állat- és Növénykert,
  • a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, illetve
  • a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt.

A játékban való részvételhez a felhasználóknak a saját nyilvános Instagram-oldalukon a BKK Budapest Instagram-oldalán közzétett sablont használva kell megosztani egy storyt 2024. 02. 14. 8 óra és 2022. 02. 15., 8 óra között.

Átszállnak az utasok a BudapestGO-ra

A BKK idén februárban nemcsak az alkalmazás második születésnapját ünnepli, hanem arra is büszke lehet, hogy a BudapestGO 21 pályázat közül elnyerte az „Év applikációja” díjat a Magyar Marketing Szövetség által hirdetett „Év honlapja” pályázat keretében. Az alkalmazást aktívan használók száma folyamatosan nő, átlagban havi 1,2 millióan, összesen pedig már 1,8 millióan regisztráltak a BudapestGO-ban, és már több mint 4,4 milliónál jár a letöltések száma.

Havonta 4 millió útvonalat terveznek az applikációban, a bevezetése óta pedig összesen több mint 10 millió digitális vonaljeggyel utaztak a közösségi közlekedők. Az alkalmazás népszerűségét az is mutatja a cég közleménye szerint, hogy a BKK jegyértékesítésében már közel 40 százalék a digitális jegyekből származó bevétel aránya. Nemcsak a jegyet vásárlók, hanem a bérlethasználók körében is egyre népszerűbb a BudapestGO, a felnőttbérletek 34 százalékát, a diákbérleteknek pedig a 40 százalékát használják okostelefonjukon az utasok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×