eur:
389.4
usd:
363.28
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az európai uniós szankciókról szóló nemzeti konzultáció kérdőíveit kézbesíti egy postás Budapesten 2022. október 14-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Konkrét számot mondtak a Nemzeti Konzultációról

Folyamatosan nő a nemzeti konzultációt kitöltők száma, már 1 millió 172 ezren küldték vissza válaszaikat - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a kormány Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán a videóban elmondta, ezzel egy "rendkívül erős üzenet" fogalmazódik, amelyet Brüsszelben sem hagyhatnak majd figyelmen kívül.

Az államtitkár úgy fogalmazott, "az európai baloldal képviselői még az ünnepek alatt is folyamatosan jelét adták annak, hogy mások mellett a migráció, a háború finanszírozása és a rezsicsökkentés eltörlése kérdésében is azon dolgoznak, hogy megkerüljék a magyar emberek akaratát".

Kovács Zoltán szerint "Korányi Dávid újbóli színre lépése és megjegyzései is nyilvánvalóvá teszik azt, hogy a magyar és az európai baloldal is azon dolgozik, hogy Magyarország ne kaphassa meg a neki járó uniós forrásokat és a magyarok úgy táncoljanak, ahogy ők fütyülnek".

Az államtitkár a videóban mindenkinek köszönetet mondott, aki kitöltötte a konzultációt, illetve azoknak is, akik majd ezt követően teszik ezt meg.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×