eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Nyitókép: SoCalShooter/Getty Images

Szörnyű baleset Zalában, 10 éves kislány az áldozat - videó a helyszínről

Egy ember meghalt, egy pedig súlyos sérülést szenvedett csütörtökön a Zala vármegyei Bocfölde és Sárhida között történt balesetben – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 7410-es mellékúton még csütörtök délelőtt. A kisteherautó benzineskannákat szállított, és az egyikből szivárogni kezdett az üzemanyag. A tűzoltók a kannákat biztonságos helyre vitték.

Azt a Tények tette hozzá, hogy a balesetben meghalt egy 10 éves kislány, Ők úgy tudják, az édesanyja vezetett, ám a jármű hirtelen letért az útról, megpördült, és így sodródott a kisteherautó elé, ami pont ott találta el a személyautót, ahol a kislány ült.

A gyermek azonnal meghalt, esélye sem volt a túlélésre.

A portál értesülése szerint összesen hárman sérültek meg a balesetben, egyvalaki súlyos állapotban van. A helyszínről készült videót itt tekintheti meg:

(Figyelem, felkavaró felvételek!)

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×