eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A felgyülemlett esővízben ül egy féri, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton 2023. június 9-én. A férfi feltehetően alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta és közben történt a baleset. A közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Nyakig a vízben feküdt a férfi és jött a villamos Budapesten

A felgyülemlett esővízben ült egy férfi, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton, Budapesten.

A férfi feltehetően alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta, és közben történt a baleset - írja a hirado.hu.

Végül a közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát. Később az is kiderült, hogy ugyanezen az úton a felgyülemlett esővíztől elmozdult csatornafedél miatt a vízelvezetőben elakadt egy személygépkocsi.

Budapest, 2023. június 9.
A felgyülemlett esővíztől elmozdult csatornafedél miatt a vízelvezetőben elakadt személygépkocsi a Maglódi úton 2023. június 9-én.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2023. június 9. A felgyülemlett esővíztől elmozdult csatornafedél miatt a vízelvezetőben elakadt személygépkocsi a Maglódi úton 2023. június 9-én. MTI/Mihádák Zoltán

A Sonogy megyei Bolhón a kapukat ki kellett nyitni, hogy elfolyjon a víz, a kutyámat el kellett engedni, nehogy belefulladjon - mesélte egy helyi férfi a sonline.hu-nak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×