eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
A felgyülemlett esővízben ül egy féri, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton 2023. június 9-én. A férfi feltehetően alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta és közben történt a baleset. A közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Nyakig a vízben feküdt a férfi és jött a villamos Budapesten

A felgyülemlett esővízben ült egy férfi, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton, Budapesten.

A férfi feltehetően alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta, és közben történt a baleset - írja a hirado.hu.

Végül a közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát. Később az is kiderült, hogy ugyanezen az úton a felgyülemlett esővíztől elmozdult csatornafedél miatt a vízelvezetőben elakadt egy személygépkocsi.

Budapest, 2023. június 9.
A felgyülemlett esővíztől elmozdult csatornafedél miatt a vízelvezetőben elakadt személygépkocsi a Maglódi úton 2023. június 9-én.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2023. június 9. A felgyülemlett esővíztől elmozdult csatornafedél miatt a vízelvezetőben elakadt személygépkocsi a Maglódi úton 2023. június 9-én. MTI/Mihádák Zoltán

A Sonogy megyei Bolhón a kapukat ki kellett nyitni, hogy elfolyjon a víz, a kutyámat el kellett engedni, nehogy belefulladjon - mesélte egy helyi férfi a sonline.hu-nak.

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 24. 10:51
×
×
×
×