eur:
390.62
usd:
364.65
bux:
68257.12
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Összetört rendőrautó és kisiklott villamos, miután összeütköztek Miskolc belvárosában 2023. április 24-én. A balesetben senki nem sérült meg.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Nagy volt a baj Miskolcon, rendőrautó ütközött villamossal – fotók

A villamos ki is siklott.

Rendőrautó és villamos ütközött össze Miskolc belvárosában, a villamos kisiklott.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a balesetben, amely kora délután történt, nem sérült meg senki.

Miskolc, 2023. április 24.
Kisiklott villamos, miután rendőrautóval ütközött 2023. április 24-án. A balesetben senki nem sérült meg.
MTI/Vajda János
Kisiklott villamos, miután rendőrautóval ütközött 2023. április 24-án. A balesetben senki nem sérült meg. MTI/Vajda János

A rendőrautó egy Tiszai pályaudvar felé haladó villamossal ütközött össze, amely a baleset következtében letért a pályájáról.

Miskolc, 2023. április 24.
Rendőri helyszínelés Miskolc belvárosában, ahol kisiklott egy villamos, miután rendőrautóval ütközött 2023. április 24-án. A balesetben senki nem sérült meg.
MTI/Vajda János
Rendőri helyszínelés Miskolc belvárosában, ahol kisiklott egy villamos, miután rendőrautóval ütközött 2023. április 24-án. A balesetben senki nem sérült meg. MTI/Vajda János

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×