eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye a színésznő temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án. A Golden Globe-díjas magyar színésznő, szépségkirálynő, modell, üzletasszony 99 éves korában, 2016. december 18-án hunyt el Los Angelesben.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Leütötték és kirabolták a herceget a belvárosi Duna-parton

Gábor Zsazsa 79 éves özvegyére öten rontottak rá a Duna-korzón.

A Duna-korzón sétált a német a herceg, amikor öten rontottak rá, leütötték és elvették minden értékét – írja a blikk.hu. A netes újság azt írja: Gábor Zsazsa néhai magyar származású hollywoodi színésznő özvegye a legjobban az óráját sajnálja, mert azt még a feleségétől kapta.

Frédéric von Anhalt herceg a Duna parton, az Erzsébet híd közelében sétált, amikor megtámadták. A 79 éves férfi azt mondta, nem állt ellen, mert akkor talán még nagyobb baj történik. A rablást követően visszabotorkált a szállodájába és lefeküdt aludni. De másnap nagy fájdalomra ébredt, és véres volt a párnája. Végül

a honvéd kórházban varrták össze a fejsebét.

Mint írják, a német herceg feljelentést tett és közölte, hogy két támadójának jól megjegyezte az arcát. Reméli, az esetet térfigyelő kamerák is rögzítették, így bízik abban, hogy a tetteseket hamar kézre keríti majd a rendőrség.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×