eur:
394.44
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Tűzoltók egy kétszintes, újépítésű raktár- és irodaépületnél, amely kigyulladt Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában 2021. október 30-án. A fővárosi hivatásos tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, húsz járművel érkeztek a helyszínre.
Nyitókép: MTI Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán

Fotókon a kőbányai raktártűz

Eloltották a tüzet Budapesten, a X. kerületben.

Körbehatárolták a tüzet a tűzoltók Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában, ahol egy kétszintes, újépítésű raktár- és irodaépület gyulladt ki hajnalban - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat kora reggel az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy sikerült megmenteni a lángoktól a raktár és irodaházzal egybeépített, mintegy kétezer négyzetméteres épületet.

A katasztrófavédelem korábbi közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, húsz járművel érkeztek a helyszínre.

A legfrissebb információk szerint a tűzoltók megfékezték a lánggal égést, és jelenleg hat vízágyúval az utómunkálatokat végzik.

Az épület teteje több helyen beszakadt, az irodaépületnél a betonszerkezet erősen megroskadt. A munkálatok közben a tűzoltók a földszintes összekötő épületből gázpalackokat hoztak ki, amelyeket biztonságba helyeztek.

Az egységek korábban húsz járművel érkeztek a helyszínre, a pilisszentiváni önkéntes tűzoltók két járműve is csatlakozott, valamint a közterület-fenntartó két hétezer literes járműve is az vízhiányos területen volt - közölte a katasztrófavédelem.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×