eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Juhász Edit, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkára, miután átvette a kinevezési okmányt Áder János köztársasági elnöktől (hátul) az Országház Vadásztermében 2018. május 22-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Orbán Viktor menesztette a Miniszterelnöki Kormányiroda egyik államtitkárát

Három éve volt a posztján.

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára október 3-i hatállyal megszűnt Juhász Edit, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárának megbízatása – olvasható Áder János köztársasági elnök határozatában, ami az október 5-i Magyar Közlönyben jelent meg.

Juhász Edit 2006 és 2010 között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium főosztályvezető-helyettese, 2010 és 2014 között a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Magánjogi- és Igazságügyi Kodifikációs Főosztályán főosztályvezető-helyettes, majd főosztályvezető volt.

2014 és 2016 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Szervezetfejlesztési- és Közigazgatási Stratégiai Főosztályán főosztályvezetőkét dolgozott, majd 2016 és 2018 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára lett a postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztosságon.

A Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkári feladatait 2018 óta látta el – a kormany.hu-n olvasható életrajza szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×