eur:
393.1
usd:
367.27
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: bpiautosok.hu

Kinyílt a teherautó ajtaja, végigtarolta a főutcát Maglódon – videó

Szerencsére senki sem sérült meg, csak két autó látta a gondatlanság kárát.

Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette, amint egy teherautó hátsó ajtaja kinyílt, és előbb Maglód főutcájának fáit metszette meg, majd néhány alacsonyabb építésű kocsi felett elsuhanva végül két járműben tett komolyabb kárt.

A bpiautosok.hu oldalára feltöltött videó szerzője azt írta, folyamatosan nyomta a dudát és villogott, de a teherautó sofőrje nem reagált, csupán több mint egy perc és több száz méter megtétele után akkor állt meg, amikor az elszabadult ajtó egy Škoda ablakát zúzta be.

Személyi sérülés nem történt, de azért rendőri intézkedésre szükség volt.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×