INFORÁDIÓ
2022. június 25. szombat
Vilmos

szfe

színház- és filmművészeti egyetem

kollégium

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kollégiumi épülete a Nagyszebeni úton 2021. február 5-én. A korábbi Vas utcai szállásnál modernebb, négyszintes épület tizennyolc szobájában 60 ágy, plusz 7 vendégágy áll a lakók rendelkezésére.

SZFE: megvan a hallgatók új kollégiuma - fotókkal

Infostart / MTI

A XI. kerületben, a Nagyszeben utcában található a kollégium új épülete.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem azt írja, a korábbi Vas utcai szállásnál modernebb négyszintes épület Budapesten a XI. kerületben, a Nagyszeben utcában található. Tizennyolc szobában 60 ágy, plusz 7 vendégágy áll a lakók rendelkezésére, a külföldi oktatók számára 3 szobát rendeztek be.

Mint írják, a kollégiumtól a 8E buszjárattal elérhetők az egyetem oktatási helyszínei.

A közleményben felidézik, hogy az egyetem új vezetése a Vas utcai kollégium állapotát látva úgy döntött, hogy a bentlakásos hallgatóknak is méltóbb körülményeket teremt. Szarka Gábor kancellárt idézik, aki elmondta: hosszas keresés után akadtak rá a Nagyszeben utcai épületre, amelyet a bérbeadó tulajdonos néhány hét alatt felújított.

A hallgatók a kormány által bevezetett korlátozó intézkedések végeztével, a gyakorlati jelenléti oktatás megkezdésével költözhetnek be az új kollégiumba.

Budapest, 2021. február 5.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kollégiumi épületének egyik lakószobája, a Nagyszebeni úton 2021. február 5-én. A korábbi Vas utcai szállásnál modernebb, négyszintes épület tizennyolc szobájában 60 ágy, plusz 7 vendégágy áll a lakók rendelkezésére.
MTI/Máthé Zoltán
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kollégiumi épületének egyik lakószobája, a Nagyszeben úton 2021. február 5-én. A négyszintes épület tizennyolc szobájában 60 ágy, plusz 7 vendégágy áll a lakók rendelkezésére. MTI/Máthé Zoltán
Budapest, 2021. február 5.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kollégiumi épületének egyik közösségi tere, a Nagyszebeni úton 2021. február 5-én. A korábbi Vas utcai szállásnál modernebb, négyszintes épület tizennyolc szobájában 60 ágy, plusz 7 vendégágy áll a lakók rendelkezésére.
MTI/Máthé Zoltán
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kollégiumi épületének egyik közösségi tere. MTI/Máthé Zoltán
Budapest, 2021. február 5.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kollégiumi épületének egyik teakonyhája, a Nagyszebeni úton 2021. február 5-én. A korábbi Vas utcai szállásnál modernebb, négyszintes épület tizennyolc szobájában 60 ágy, plusz 7 vendégágy áll a lakók rendelkezésére.
MTI/Máthé Zoltán
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kollégiumi épületének egyik teakonyhája. MTI/Máthé Zoltán
Budapest, 2021. február 5.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kollégiumi épületének egyik szobája, a Nagyszebeni úton 2021. február 5-én. A korábbi Vas utcai szállásnál modernebb, négyszintes épület tizennyolc szobájában 60 ágy, plusz 7 vendégágy áll a lakók rendelkezésére.
MTI/Máthé Zoltán
Az SZFE új kollégiumi épületének egyik szobája a Nagyszeben úton 2021. február 5-én. MTI/Máthé Zoltán

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018