eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Hévízi-tó, a háttérben Hévíz naplementekor 2019. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Be kellett zárni a hévízi tófürdőt

Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján keddtől bezárt a hévízi tófürdő, a reumakórház betegeit azonban - a medencés kezeléseket kivéve - továbbra is ellátják.

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház megbízott igazgatója, Mándó Zsuzsanna tájékoztatására hivatkozva az önkormányzat azt közölte: Müller Cecília országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján kellett bezárnia a mostanáig még nyitva tartó tófürdőnek. A kormányzati döntésektől függően, ha feloldják a december 11-ig tartó járványügyi intézkedéseket, a gyógytó már másnap újra kinyithat.

Továbbra is zavartalanul üzemel ugyanakkor a fedett fürdőben a járóbeteg-ellátás, az aktív reumatológiai és elsőbbségi rehabilitációs fekvőbeteg-ellátás, elérhetők a fizikoterápiás kezelések és a diagnosztikai részlegek. Nem vehetők igénybe azonban a medencékben végzett kezelések, mint a súlyfürdő és a víz alatti gyógytorna, de kádfürdőben az egyéni gyógyvizes fürdőzésre továbbra is lehetőség van - tudatta az önkormányzat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×