eur:
393.82
usd:
365.52
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Sorban állók a Hatvan utcai posta előtt Debrecenben 2020. március 16-án. A koronavírus-járvány elleni hozott intézkedések miatt csak annyi ügyfél tartózkodhat a postán, ahány ablak nyitva van.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A nyugdíjasok előreengedését kéri a Posta

A Magyar Posta a fiatalabb ügyfelekhez fordult, kérve, hogy ha személyesen intézik ügyeiket a postafiókokban, akkor engedjék előre az idősebbeket a sorban.

A társaság a Facebookon tette közzé a felhívást, hangsúlyozva, hogy idős ügyfeleik egy része nem tudja másra bízni a postai ügyintézést, ezért őket úgy segíthetjük, ha engedjük őket minél gyorsabban túljutni a feladaton.

A nyugdíjasok előreengedése azért is segítség, mert a posták légterében is csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélablak van, ezért a sorok az utcán kígyóznak, amit nehéz lehet végigállni az időseknek.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×