INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

koronavírus

hungexpo

felajánlás

operatív törzs

A Bocuse dOr magyar döntője a Sirha Budapest 2018 Nemzetközi Élelmiszeripari és a HoReCa szakkiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2020. február 5-én. A győztes képviseli majd Magyarországot a világ legjelentősebb szakácsversenyének májusi európai döntőjén Tallinnban.

A Hungexpo területén is lehet járványkórház

Infostart

A kiállítási központot üzemeltető cég felajánlást tett az operatv törzsnek.

A Hungexpo Zrt. arról tájékoztatta a koronavírus-járvány elleni védekezést koordináló operatív törzset, hogy szükség esetén felajánlja a területén lévő 9000 négyzetméteres legmodernebb kiállítási csarnokát.

A cég közleménye szerint a G pavilon mobil falakkal szekcionálható, és további épített mobil elemekkel felosztható. A terület körülhatárolt, rendelkezik mosdóblokkokkal, parkolóterülettel; a kapcsolódó pavilonban orvosi vizsgálóhelységek, pihenőszobák kialakítására is lehetőség nyílik így, ha a szükség úgy kívánja, egészségügyi ellátóhelyként is felszerelhető.

A cég a rendelkezésére álló teljes infrastruktúrát a védekezés szolgálatába állítja, bízva abban, hogy a járvány terjedése nem éri el azt a kritikus pontot, hogy szükség legyen a használatára.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018