INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 10. hétfő
Lőrinc

rendőrség

razzia

budapest

bulinegyed

Razzia a bulinegyedben - itt vannak az eredmények

Infostart

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel közösen újabb ellenőrzést tartott az V., VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság, a VII. kerületi Önkormányzat, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Katasztrófavédelem, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, a Munkavédelmi és Munkaügyi Főosztály valamint a polgárőrség munkatársaival közösen, komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak péntekn a késő esti és az éjszakai órákban. Az ellenőrzés a turisták által sűrűn látogatott terézvárosi, erzsébetvárosi és belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyekre, illetve azok közvetlen környezetére koncentrált.

A komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzés során a rendőrök a főváros frekventált területeit és négy szórakozóhelyet ellenőriztek, összesen 101 embert igazoltattak és 5 embert állítottak elő; egy embert kábítószer birtoklása miatt, négyet pedig csoportos garázdaság miatt. A rendőrök egy esetben szabálysértési feljelentést tettek és két esetben helyszíni bírságot szabtak ki.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018