eur:
395.77
usd:
372.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Donka Ferenc/Délmagyar.hu

Kiderült, kik haltak meg az M5-ösön történt horrorbalesetben

Sikerült azonosítani az egy héttel ezelőtt történt szerencsétlenség valamennyi halálos áldozatát.

Szabó Szilvia, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Balástya közelében egy héttel ezelőtt történt szerencsétlenséggel kapcsolatban felidézte, hogy október 28-án hajnali fél három körül az autópálya 146-os kilométerénél egy kamion és két gépkocsi ütközött össze.

A Budapest felé tartó szerb teherautó - a nyomozás eddigi adatai szerint műszaki hiba miatt - a szalagkorlátot átszakítva áttért a szemközti sávokba, ahol két személygépjárművel ütközött. Az ütközés pillanatában a járművek kigyulladtak, és az autókban heten meghaltak.

A rendőrség felkérésére a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ megállapította, hogy az egyik autóban egy négytagú román család, míg a másik járműben két koszovói és egy koszovói-belga kettős állampolgár utazott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset körülményeit a büntetőeljárás szabályai szerint, valamennyi részlet feltárása érdekében továbbra is vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×