eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Összeroncsolódott teherautó és személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabányánál 2019. november 2-án, miután a két jármű frontálisan összeütközött. A személyautó vezetője a helyszínen meghalt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Frontális karambol történt az M1-esen

Frontálisan ütközött egy bolgár teherautó és egy magyar személyautó szombaton kora este Tatabányánál az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán.

A baleset bekövetkezéséhez hozzájárult, hogy az 54-es kilométerszelvénynél a pályán útfelújítás miatt egy oldalon kétirányú forgalom van - közölte a megyei katasztrófavédelem megbízott szóvivő-helyettese.

Később kiderült, hogy a magyar személyautó, amelyet egy 59 éves tatai férfi vezetett, ismeretlen okból áttért a belső forgalmi sávba, ahol összeütközött a szemből szabályosan érkező kisbusszal.

A személyautóba szorult embert a tatabányai hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A személygépkocsi vezetője azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 20. 05:50
×
×
×
×