eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán

Nekiment a zebrán a babakocsinak, majd megállás nélkül továbbhajtott

Cserbenhagyót keresnek a nyíregyházi rendőrök.

Egy nő iker babakocsit maga előtt tolva ment át a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen Nyíregyházán, a Kállói út és a Tüzér utca kereszteződésénél. Balról érkezett a Mercedes, amelyik nem adta meg neki az elsőbbséget, és nekiment a babakocsi bal oldalának, majd megállás nélkül továbhajtott. A sofőr nem szállt ki, nem győződött meg róla, hogy nem esett-e baja valakinek.

A rendőrség azt írja, hogy senki sem sérült meg, de az autó sofőrjét, egy nőt cserbenhagyás miatt keresik. Az autóról, egy Mercedesről fényképet is közzétettek.

Cserbenhagyó autóst keres a rendőrség
Cserbenhagyó autóst keres a rendőrség

A police.hu-n azt írják: a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai várják az ismeretlen személygépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (4400 Nyíregyháza, Stadion utca 1-5.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×