eur:
392.33
usd:
365.63
bux:
66817.98
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Újra jön a meleg idő

Csütörtök reggelre - elsősorban a Dunántúlon - a pára, köd nehézséget okozhat a közlekedésben. Napközben 8-13 fok valószínű. Felmelegedés kezdődik, 20 fokok is lesznek.

Csütörtök délelőtt országszerte kissé vagy közepesen felhős lesz az ég, az északi megyékben lesz a legtöbb napsütés. Csak a Tiszántúlon és a délnyugati határszélen lehet elvétve kisebb eső.

Az északi, északkeleti szél az Észak-Alföldön időnként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű

- áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Hétvége

Pénteken változóan napos-felhős, de csapadékmentes időre számíthatunk, ugyanakkor reggelre foltokban pára, köd ismét kialakulhat. A Dunántúlon élénk, olykor akár erős lehet a déli-délkeleti szél. Délután 9-13 fok valószínű az Időkép szerint.

Szombaton csak elszórtan, vasárnap többfelé alakulhat ki eső, futó zápor. A délies szelet élénk, erős, vasárnap nyugaton akár viharos lökések is kísérhetik.

Melegszik az idő, szombaton 10-16, vasárnap már 12-20 fok közötti maximumokra van kilátás.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×