eur:
393.08
usd:
367.46
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: police.hu

Toborzónapot tartanak a légirendészek

Helikoptervezetőket, mérnököket és szerelőket keresnek. 40 évnél fiatalabb, felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező érdeklődőket várnak.

A rendőrségi portálon megjelent információk szerint a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat november 24-én, vasárnap 9 órától toborzónapra várja azon 40 évnél fiatalabb, felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a mérnökök, a helikoptervezetők napi tevékenységét, valamint olyan középfokú repülő szakmai végzettséggel rendelkezőket, akik a helikopterszerelők munkája iránt érdeklődnek.

A programra ellátogatók megtekinthetik a rendőrségi hangárt és az MD 500E, valamint az MD902 típusú szolgálati helikoptereket, megismerkedhetnek a helikoptervezetők, mérnökök és a helikopterszerelők munkájával.

A nap folyamán a szakemberek a felvételi jelentkezésről részletes tájékoztatót tartanak. A korlátozott létszámra tekintettel csak olyan személyeket tudunk fogadni, akik a mellékelt pályázatok minden feltételének megfelelnek - olvasható a police.hu portálon.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×