eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: police.hu

Ettől elhűltek a rendőrök, csúcsra jártak a traffipaxok

Elképesztően sok, mintegy ezer gyorshajtóról készült felvétel, ráadásul ezt egyetlen megyében, Jász-Nagykun-Szolnokban hozták össze az autósok októberben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén októberben több baleset történt, mint az elmúlt év azonos időszakában. Több mint ezer gyorshajtót mértek be a rendőrök, amelyek közül csak az elmúlt héten 5 olyan eset is volt, amikor lakott területen kívül, jóval a megengedett határ felett közlekedtek a járművezetők.

A 4-es számú főúton például nem volt egyedi a 180 km/h felett rögzített haladási sebesség sem.

A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, amelyek sokszor tragikus kimenetelű helyzetet teremtenek.

A megyei rendőr-főkapitányság munkatársai az aktuális baleseti helyzetre reagálva

az elmúlt héten a megye közútjain – a már általánossá váló sebességmérésen túl – rejtett, menet közbeni méréseket is végeztek.

Fel kell készülni arra is, hogy ha a járművezető épp nem lát az út mentén rendőrautót, attól még civil autóból lakott területen belül és kívül, valamint éjjel és nappal is számíthat a sebességének ellenőrzésére - idézte a rendőrségi portált a videk.ma.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×