eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Döbbenetes fotók - rengeteg robbanótestet találtak Budapesten

Összesen 55 darab bombát és gránátot szállítottak el a tűzszerészek a budapesti Városligetből csütörtökön.

Az 55 robbanótest között volt szovjet gyártmányú repesz aknavető gránát, német páncéltörő gránát, szórt repeszbomba, valamint több tüzérségi gránát és lőszer. Mindez az Olof Palme sétány melletti zárt építkezésen került elő szerdán. A munkálatok idejére a környéket 250 méteres körben le kellett zárni, az autóforgalmat is korlátozták.

A mentesítést végző katonák több órán keresztül dolgoztak a helyszínen, az előkerült robbanóeszközöket a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították későbbi megsemmisítés céljából - számoltak be róla Facebook-oldalukon a honvédség tűzszerészei.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×