eur:
394.22
usd:
364.96
bux:
65556.24
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Feloldották az útzárat az M7-esen

Négy autó rohant egymásba a sztráda Balaton felé vezető oldalán, Polgárdinál, hatalmas volt a dugó.

Négy gépjármű ütközött össze, forgalomkorlátozás van érvényben az M7-es Balaton felé vezető oldalán, a 83-as kilométerszelvénynél, egy ember megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, ezért a Balaton felé közlekedőknek lassabb haladásra és jelentős torlódásra kell számítani.

A rendőrség tájékoztatása szerint már 5 kilométeres sor áll az autópályán a Balaton irányában. Az Útinform azt javasolja, hogy már Székesfehérvártól kerüljenek az autósok a 7-es, illetve 8-as főúton.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×