eur:
394.24
usd:
371.24
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Ha nem akar araszolni, kerülje el az M0-ás ezen szakaszát!

Szombaton folytatódik a rendkívüli hídjavítás az M0-s autóút déli szektorában.

Az M0-s autóút déli szakaszán az M6-os csomópont és a budafoki kijárat között (10-13 km), továbbá a Kis-Duna híd és az M51-es autóút csomópontja között (22-24 km) mindkét oldalon két sávra korlátozták az útpálya forgalmát.

Tegnap este a 23-as kilométernél terelés kiépítésén dolgoztak. Az M1-estől az M5-ösig több, mint egy óra volt a szakaszon való átjutás.

A Magyar Közút arra figyelmeztet, hogy az M0-s autóút déli szektorán az eddigieknél is intenzívebb forgalom tapasztalható, még a csúcsidőszakokon kívül is. Az autóút mindkét irányában telítettek a sávok, péntek napközben közel 10 kisebb-nagyobb koccanásos, utoléréses baleset nehezítette a közlekedést.

Az M1-estől az M5-ös irányába a balesetek mellett a jóval nagyobb nemzetközi forgalom is lassítja az előrehaladást.

Szombaton is folytatódik a péntek hajnalban megkezdett rendkívüli hídjavítási munka az M0-s autóút déli szektorában az M1-es felé vezető pályán. A MÁV vasútvonal és Nagytétényi út feletti híd külső sávjának dilatációs szerkezetét kezdték el javítani,

a szakasz belső sávjaiban feltárt hibákat a tervek szerint szombaton 10 és 16 óra között végzik majd a szakemberek. Ez idő alatt a 3 sáv helyett 1 sávon haladhat majd a forgalom, torlódásra kell számítani.

A Magyar Közút az úton dolgozók és a többi járművezető biztonságáért arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be. A szerkezetet a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósuló hídfelújítási program keretében javítják.

Az Útinform azt tanácsolja, hogy az M0-s autóút ezen szakasza helyett a közlekedők válasszanak másik útvonalat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×