INFORÁDIÓ 
2018. október 22. hétfő
Előd

készenléti rendőrség

beszerzés

felszerelés

Huszárcsákókat vesz darabonként 119 ezer forintért a rendőrség

Huszárcsákókat vesz darabonként 119 ezer forintért a rendőrség

Infostart / InfoRádió - Domanits András

Bírságtömb és fotótechnikai felszerelések mellett huszárcsákókat, lószállítót és sivatagi kalapokat is vásárol idén a Készenléti Rendőrség.

A Népszava írt arról, hogy a Police.hu oldalon nyilvánosságra hozott, a Készenléti Rendőrség legfrissebb beszerzéseit részletező listában közel hatmilliárd forint értékben szerepel 50 darab huszárcsákó beszerzése egy budapesti székhelyű ruházati szolgáltató Bt.-től. A nagyjából 119 ezer forintos darabár a lap szerint meglepő, de nem biztos, hogy túlárazott, mert a kialakítás és a díszítés is sokat emelhet az áron. Azt ugyanakkor nem tudni, mihez van szüksége a rendőrségnek 50, az ára alapján feltehetően jó minőségű huszárcsákóra.

Ha már huszárok, a beszerzési listán szerepel - egy 7,9 milliós tételként - lószállító felépítmény beszerzése is. És ha már fejfedő, a készenléti rendőrség vásárolt „BV” sivatagi kalapokat is. A darabszámot nem tüntették fel, csupán a vásárlás összegét, 18 millió forintot. A Készenléti Rendőrség 49,9 millió forintért vásárolt fotótechnikai eszközöket és 43,3 millió forintért videótechnikai rendszerfejlesztést hajtott végre.

A listán szerepel vizes blokk felújítása 21,3 millió forintért, és bútorok beszerzése is több tételben, összesen 65,4 millió forint értékben, valamennyi ugyanattól a Kft.-től.

Két speciális kialakítású felsővezetői, VIP-személygépjárművet is vesznek idén, a korábbi szerződéses partner Porsche Hungária Kft.-től.

A lista végén egy nyomdai keretszerződés is áll: összesen 14,9 millió forint értékben helyszínibírság-tömböket is vásárol idén a Készenléti Rendőrség.

Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kapcsolódó hang

Huszárcsákókat vett 119 ezer/darabért a rendőrség
 


A címlapról ajánljuk

Mi számít végrendeletnek?

Ügyvéd vagy közjegyző előtt is van lehetőség végrendelkezésre, de a saját kézzel írt, bizonyos...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH