eur:
393.46
usd:
366.96
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Halálos baleset az M5-ös autópályán

Három kamion összeütközött és többen megsérültek, egy utas meghalt abban a balesetben, amely az M5-ös autópálya főváros irányába tartó oldalán történt. Késő estig teljes útzár volt érvényben, nyolc óra körül nyitottak meg egy sávot.

Egyelőre ismeretlen okból három kamion ütközött össze hétfő délben az M5-ös autópálya Budapest irányába tartó oldalán, az 56. kilométernél, Táborfalva határában. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az egyik kamion utasa meghalt a balesetben, amelynek további két súlyos és egy könnyű sérültje van. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszíni szemlét, a forgalmat Lajosmizsénél az 5. számú főútra terelik - írja a police.hu. A kamionok veszélyes anyagot nem szállítottak. A műszaki mentés még folyamatban van.

Az Útinform este fél hétkor még azt írta, hogy jelentős 5-6 km-es, torlódásra kell készülni és közel 2 óra plusz menetidővel kell számolni az autópályán és az 5-ös főúton Lajosmizse és Örkény között is Budapest felé. Este nyolcra egy forgalmi sávot megnyitottak a forgalom számára, viszont a torlódás továbbra is jelentős volt. Az autópályán és az 5-ös főúton is legalább egy óra volt az átjutási idő.

Este kilenc óra után nyitották meg teljes szélességben az autópályát.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×