eur:
392.78
usd:
366.18
bux:
66810.73
2024. április 25. csütörtök Márk

Hidegfront jön, de senki ne örüljön!

Vasárnap délután és este heves zivatarok kialakulása várható.

Vasárnap napközben a Dél-Alföldön és a Dunántúl délkeleti részén néhol, késő délután, este pedig egy gyenge hidegfronthoz kötődve észak felől már elszórtan várható zivatarok, heves zivatarok kialakulása, illetve besodródása. A zivatarok várhatóan dél felé haladva fokozatosan veszítenek erejükből.

Éjszaka már kevesebb helyen, főként az ország északkeleti harmadán fordulhat elő további zivatartevékenység elsősorban intenzívebb csapadék kíséretében.

Hétfőn már jórészt stabil idő várható, zivatarok ekkor egyre inkább csak a déli határ közelében és a Tiszántúlon valószínűek.

A legjellemzőbb kísérőjelenség az erős vagy viharos szél (általában 50-80, néhol 80 km/h-t meghaladó lökések) és az intenzívebb csapadék (15-25, főleg késő este és éjszaka 25 mm-t meghaladó összeg) lehetnek, de jégeső (1-2 cm körüli átmérővel) is előfordulhat.

HŐSÉG

A napi középhőmérséklet az ország nagy részén mindkét nap 25 °C felett valószínű - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetésében.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×