eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Botka igencsak rövidre zárta az ellenzéki összefogósdit

Nem kívánok az egyéni érdekeknél leragadó liberális pártvezetőkkel megállapodni, ehelyett a választókkal tárgyalok - jelentette be Botka László a Népszavában.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Népszavának elmondta:  ma, március 14-én Miskolcon meghirdet egy kampányt, amely során május elsejéig végigjárja az országot. Mindenkinek, aki erre fogékony és kíváncsi, személyesen is elmondja, milyen politikai értékeket és gyakorlatot, milyen baloldali politikát ajánl.

Botka szerint nincs más út, az időpocsékolás helyett politizálni kell, s az emberekkel foglalkozni, valóban képviselni őket.

Elmondani kell mondani nekik:

"tanultunk a hibáinkból, megértettük, hogy Orbán Viktor 2010-ben nem tombolán nyerte a kétharmadot, hanem az akkori baloldali politika elvesztette a társadalmi támogatottságot.

Új baloldali vízió kijelölésével, új baloldali programot kínálok, kínálunk, az egyenlőség és igazságosság politikáját hirdetjük meg" - fogalmazott a szegedi polgármester.

Botka László szerint itt az idő, most vagy soha, hiszen az emberek döntő többsége nem szereti azt, amivé Orbán változtatja Magyarországot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×