eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ismét mínusz 15 fok alá megyünk - Itt a riasztás

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére hétfő éjfélig.

KISEBB HAVAZÁS:

Ma helyenként, elsősorban északkeleten, északon kisebb körzetekben kialakulhat hózápor, illetve kisebb havazás (lepel-2 cm). Hétfőn a késő esti, éjféli óráktól az ország délnyugati, déli határa közelében időszakos havazás kezdődhet (lepel-1 cm).

HIDEG:

Főként az Északi-középhegység térségében, illetve annak vastag hóval borított előterében (elsősorban Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest megye keleti, illetve északi részén és esetleg Borsod megye egyes részein) a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -15 fok alatt valószínű.

KÖD:

Az északkeleten foltokban előforduló köd várhatóan ritkul, majd éjszaka elsősorban az Alföldön, Északi-középhegység térségében és a Dunántúl középső és nyugati részein nagyobb területen van esély sűrű köd, zúzmarás köd képződésére. Az alacsonyszintű rétegfelhőzetből hószállingózás, esetleg ónos szitálás nem zárható ki.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×