eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Több mint száz határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

Száztizenhárom határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén - tájékoztatott hétfőn az Országos Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 14, szombaton 30, vasárnap 56 embert tartóztattak föl, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a szerb-magyar határnál a rendőrök és a katonák. Az ország belső részein és más határszakaszokon 13 határsértőt fogtak el a hétvégén.

Az elmúlt héten a szerb-magyar határ térségében 313 embert tartóztattak föl és kísértek vissza, a megelőző héten - december 19-étől 25-éig - ez a szám 236 volt. Más külső határszakaszon és mélységben a héten 40 határsértőt fogtak el - derül ki a rendőrségi összesítésből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×