INFORÁDIÓ
2022. június 29. szerda
Péter, Pál

lapszemle

magyar idők

magyar nemzet

A hungaristáknak német neonáci kapcsolataik is voltak - lapszemle

InfoRádió

A Magyar Idők a Magyar Nemzeti Arcvonal politikai, illetve külföldi kapcsolatait elemző belügyi vizsgálatról ír. A Magyar Nemzetben az olvasható, hogy a fővárosi önkormányzat január 13-ig várja azoknak a cégeknek az ajánlatát, amelyektől Budapest tömegközlekedésének átalakítására kérnek tervet.

A Magyar Idők úgy tudja, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal politikai, illetve külföldi kapcsolatait elemző belügyi vizsgálat legkorábban március végére juthat el arra a szintre, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága ismét napirendre tűzheti a témát. A hungaristáknak német neonáci kapcsolataik is voltak az orosz titkosszolgálatiak mellett, kiképzésüket pedig volt katonák és rendőrök irányították.

A Magyar Nemzetben az olvasható, hogy a fővárosi önkormányzat január 13-ig várja azoknak a cégeknek az ajánlatát, amelyektől Budapest tömegközlekedésének átalakítására kérnek tervet. A nyertesnek átfogó tanulmányt kell készítenie a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV működéséről, az elmúlt hét évre visszamenőleg.

A Világgazdaság azt írja, hogy már három helyen képeznek pilótákat Magyarországon. A Nyíregyházi és a Debreceni Egyetem után a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem is bekapcsolódott a képzésbe. A végzősökért sorban állnak a légicégek, mert a pilótahiány egyre égetőbb probléma.

A Portfolio által megkérdezett elemzők rengeteg olyan kockázatot azonosítottak, amelyek idén "robbanhatnak" - fogalmaz a portál szerzője. Európát több választás eredménye és egy újabb görög válság is megrázhatja, Kínában ijesztő mértékű az eladósodás, Törökországban pénzügyi krízis van, és akkor a klímaváltozás gyorsulásának következményeivel még nem is számoltunk.

A napi.hu azt írja, hogy a dohánytermékek az előző évekhez hasonlóan 2016-ban is jóval az átlagos infláció felett drágultak Magyarországon, bár a korábbi évek lendülete megtört. A java azonban még csak 2017-ben következik - olvasható a portálon.

A Pénzcentrum arra figyelmezteti az olvasóit, hogy a tavalyi évhez képest 2017-ben több hosszú hétvége vár ránk, ráadásul még az extra ledolgozós szombatok is elmaradnak, ezért már most érdemes lefoglalni a legjobb időpontokat az szabadságokhoz.

Kapcsolódó hang

Lapszemle 1
 
Lapszemle 2
 
Gazdasági lapszemle
 
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018