eur:
393.85
usd:
369.08
bux:
65872.89
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

MSZP: nem tárgyaltak arról, hogy Gyurcsány Ferenc is beszédet mondana

Az MSZP budapesti elnöksége nem tárgyalt róla, így megerősíteni sem tudják azt a hírt, miszerint Gyurcsány Ferenc is beszédet mondana május elsején a városligeti szocialista megmozduláson.

A szocialista párt budapesti elnöksége által jegyzett közleményben leszögezték: mivel nem tárgyaltak erről az ügyről, így ilyen jellegű határozat sem született.

Az MSZP mindezt arra reagálva közölte, hogy a Magyar Nemzet pénteki számában azt írta: együtt ünnepelheti május elsejét Gyurcsány Ferenc volt kormányfő és Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, mert várhatóan mindketten beszédet mondanak majd a munka ünnepén, s ezzel a párt egységét is demonstrálni kívánják

A napilap a Kapcsolat.hu internetes oldal alapján azt írta: az MSZP fővárosi vezetőinek javaslata nyomán a párt budapesti elnöksége azt javasolja az országos elnökségnek, hogy a május 1-jei, városligeti rendezvényen mondjon beszédet Mesterházy Attila jelenlegi és Gyurcsány Ferenc volt pártelnök is.

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×