eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

MSZP: innen fúj a szél!

A szakértői vizsgálat szerint a szél rongálta meg az MSZP zuglói székházát péntekre virradó éjszaka.

Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese azt követően mondta ezt az MTI-nek, hogy az MSZP délelőtti közleményében azt írta: ismeretlenek megrongálták a párt zuglói irodáját. Az eset a szocialisták szerint felveti a gyanút, hogy valakik a vasárnapi zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen meg akarják félemlíteni, visszalépésre akarják kényszeríteni.

A BRFK sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére közölte: a rendőrségre bejelentés érkezett, hogy a Zuglóban lévő pártszékházat megrongálták, de a vizsgálat során a szakértők megállapították, hogy a rongálást "a szél követte el".

Az MSZP közleményében úgy fogalmazott: "különösen zavaró ez a támadás három nappal a választás előtt akkor, amikor közben a zuglói önkormányzat többségét és polgármesterét adó kerületi Fidesz szervezetről egyre-másra jelennek meg a zavaros ügyek a sajtóban, nem ritkán erőszakos cselekményekről, verekedésről beszámolva" - írták. Az MSZP zuglói szervezete felszólította a kampányban részt vevő pártokat és jelöltjeiket, hogy nyilvánosan határolódjanak el a szélsőséges akcióktól.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×