INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

MSZP: innen fúj a szél!

InfoRádió / MTI
A szakértői vizsgálat szerint a szél rongálta meg az MSZP zuglói székházát péntekre virradó éjszaka.

Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese azt követően mondta ezt az MTI-nek, hogy az MSZP délelőtti közleményében azt írta: ismeretlenek megrongálták a párt zuglói irodáját. Az eset a szocialisták szerint felveti a gyanút, hogy valakik a vasárnapi zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen meg akarják félemlíteni, visszalépésre akarják kényszeríteni.

A BRFK sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére közölte: a rendőrségre bejelentés érkezett, hogy a Zuglóban lévő pártszékházat megrongálták, de a vizsgálat során a szakértők megállapították, hogy a rongálást "a szél követte el".

Az MSZP közleményében úgy fogalmazott: "különösen zavaró ez a támadás három nappal a választás előtt akkor, amikor közben a zuglói önkormányzat többségét és polgármesterét adó kerületi Fidesz szervezetről egyre-másra jelennek meg a zavaros ügyek a sajtóban, nem ritkán erőszakos cselekményekről, verekedésről beszámolva" - írták. Az MSZP zuglói szervezete felszólította a kampányban részt vevő pártokat és jelöltjeiket, hogy nyilvánosan határolódjanak el a szélsőséges akcióktól.

A címlapról ajánljuk