eur:
401.09
usd:
366.76
bux:
74336.17
2024. október 11. péntek Brigitta

Miket gyűjt össze Orbán Viktor stábja az országban?

Új videósorozat indul Orbán Viktor honlapján a Miniszterelnök válaszol címmel - adja hírül a kormányfő Facebook-oldala.

Mostantól az OVTV forgatócsoportja rendszeresen járja az országot, és lehetőséget ad az embereknek, hogy föltegyék az őket leginkább érdeklő aktuális kérdést az országban zajló változásokkal, a jövővel, a kormány munkájával kapcsolatban. Ezt a hírt Orbán Viktor facebook-oldalán lehet olvasni szombat délelőtt óta.

A leggyakrabban felmerülő témában rögzített kérdések megjelennek itt, Orbán Viktor pedig videoüzenetben ugyanitt válaszol - adja hírül a közösségi portálon a miniszterelnök.

Az Orbán Viktor honlapjáról is kattintható "ViktorTv" is a miniszterelnök Facebook-oldalára vezet. A népszerű közösségi portálon Orbán Viktor profiljának jelenleg 53 ezer 309 követője van.

A kormányfő rendszeresen küld a Facebook segítségével üzeneteket, például itt adja közre a hivatalos külföldi útjain készült fényképeket. Egy ilyen bejegyzésre átlagosan 500-600 komment érkezik.

Az oldalt azok a Facebook-tagok is olvashatják, akik nem jelentkeztek be a profil követői közé. Aki nem regisztrál, nem szólhat hozzá a bejegyzésekhez, de a miniszterelnök itt közreadott információit, illetve a kommenteket olvashatja.

Azokat a fényképeket, amelyek Orbán Viktor vatikáni látogatását dokumentálják, 1333 regisztrált olvasó "lájkolta", azaz ráklikkelt a Facebook-jelképpé vált "tetszik" ikonra.

A regisztráltak között ellendrukkerek is vannak, így a hozzászólók egyaránt osztanak "hideget és meleget is" a kormányfőnek.

Címlapról ajánljuk

Helyzetjelentés Floridából: bajba jutott magyarok jelentkezését várja a tiszteletbeli konzul

A hurrikán után most a tornádóktól tartanak Florida lakói – mondta Pazaurek Piros tiszteletbeli konzul, aki a Hungarian Hub elnevezésű nonprofit szervezet elnökeként az amerikai magyarok összefogásáról is beszámolt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
Meredeken emelkedik az olaj ára

Meredeken emelkedik az olaj ára

Ázsiában nagy emelkedést láthattunk a kínai és hongkongi piacokon is, ezt követően Európában kivártak a befektetők a délutáni amerikai munkaerőpiaci és inflációs adatok előtt. A vártnál magasabb inflációs adat délután Európában és az USA-ban is negatív piaci reakciót váltott ki, mivel azt a narratívát erősítette, hogy a kamatcsökkentési ciklus lassabb lehet a korábban vártnál. Ma viszont nem csak külföldön, hanem Magyarországon is érkezett fontos inflációs adat: az egy évre visszatekintő áremelkedés 3 százalékos volt, vagyis három és fél év után elérte a jegybanki célt. Csütörtökön a nyugat-európai részvénypiacok mérsékelten estek, a magyar tőzsde viszont felülteljesítő volt, és mérsékelten emelkedett. Az olajár meredeken emelkedett, a befektetők az izraeli-iráni konfliktus és a Milton hurrikán lehetséges hatásait árazzák.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×