eur:
389.5
usd:
363.05
bux:
68240.66
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Drogtermelőket fogtak soproni rendőrök

Õrizetben várja ügye lezárultát az a két soproni férfi, aki vadkender-ültetvényt tartott fenn drog előállításához a városhoz közeli település szélén - közölte a városi kapitányság szóvivője

A 30 év körüli férfiak Répcevis határában termesztettek vadkendert; a rendőrök összesen mintegy 120 tövet foglaltak le öt, egymáshoz közeli csoportban a helyszínen - mondta Kuntzné Kékesi Éva.

Tájékoztatása szerint a büntetett előéletű férfiak beismerték, hogy ők termesztették a növényeket, azokból saját használatra drogot állítottak elő.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a tetten ért férfiak egyikének neve korábban már ismertté vált egy kábítószerügyben.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×