eur:
393.65
usd:
369.33
bux:
65787.69
2024. április 23. kedd Béla

Budai: "A két volt szocialista miniszterelnöknek nem velem, hanem az igazságszolgáltatással van vitája"

Budai Gyula szerint a két volt kormányfőnek, Bajnai Gordonnak és Gyurcsány Ferencnek nem vele, hanem az igazságszolgáltatással és a sukorói kaszinóberuházás ügyében rendelkezésre álló dokumentumokkal van vitája.

A miniszterelnöki megbízott arra reagálva nyilatkozott így csütörtökön az MTI-nek, hogy Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc is beperelte őt. Titkárságaik tájékoztatása szerint mindkét volt kormányfő kétrendbeli rágalmazás és személyiségi jogának megsértése miatt fordult bírósághoz amiatt, hogy Budai Gyula július 28-i sajtótájékoztatóján azt mondta: dokumentumok igazolják, hogy Sukoró ügyében Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc hamisan tanúskodott az ügyészség előtt.

A hírre, hogy beperelték őt, Budai Gyula az MTI-nek úgy reagált: "ez is azt bizonyítja, hogy jó úton haladunk. A két volt szocialista miniszterelnöknek nem velem, hanem az igazságszolgáltatással és az ügyben rendelkezésre álló dokumentumokkal van vitája".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×