eur:
389.39
usd:
362.7
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Elküldték válaszukat Orbánék az LMP-nek a Lauder-tárgyalás ügyében

"Az LMP levelére, ahogy illik, levélben válaszoltunk, és ha a párt szeretné, akkor természetesen nyilvánosságra hozhatja a választ" - mondta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője azután, hogy az LMP azt kérte: Orbán Viktor kormányfő haladéktalanul tárja a nyilvánosság elé a Ronald Lauderrel a sukorói kaszinóberuházás kapcsán folytatott tárgyalása tartalmát.

Schiffer András, az LMP frakcióvezetője a miniszterelnökhöz írt nyílt levelében jelezte, "megdöbbenve" olvasták, hogy Orbán Viktor is fogadta tavaly ősszel a befektetőt.

A keddi Népszava forrás megjelölése nélkül azt írta: még Fidesz-elnökként, de már a kormányzásra készülve Orbán Viktor is egyeztetett szűk körben a sukorói kaszinóberuházás egyik megálmodójával, Ronald Lauder üzletemberrel.

A Hírszerzőnek kedden Havasi Bertalan megerősítette az információt, amely szerint találkozott Orbán Viktor és Ronald Lauder.

Az MSZP ugyancsak kedden közölte, szeretnék megtudni, milyen feltételeket szabott Orbán Viktor a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×