eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Vizsgálat a siófoki élménymedencéből kimentett kisfiú halálának ügyében

Rendőrségi vizsgálat indult kedden egy 4 éves taksonyi kisfiú halálának ügyében; a gyereket egy siófoki fürdő élménymedencéjéből mentették ki a múlt héten, sikerült őt újraéleszteni, de öt nappal később életét vesztette - tájékoztatta Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A gyerek július 19-én 17 óra körül esett ismeretlen körülmények között a fürdő 120 centiméter mély élménymedencéjébe, ahonnan egy fürdővendég mentette ki, majd segítséget hívott. A mentőszolgálat szakembereinek sikerült újraéleszteniük a kisfiút, akit ezután kórházba szállítottak, de az orvosi segítség ellenére a gyerek július 24-én, múlt pénteken meghalt.

Mivel a baleset összefüggésbe hozható a gyermek halálával, gondatlan emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya - tette hozzá a szóvivő.

Múlt csütörtökön a budapesti Aquaworld élményfürdőben történt baleset, akkor egy 9 éves kisfiú halt meg.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×