eur:
404.57
usd:
374.19
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

A következő James Bond legyen fekete!

Itt az ideje, hogy James Bond szerepét egy fekete színész játssza - mondta Daniel Craig az új ügynökfilm, A Quantum csendje római bemutatóján. A brit sztár a vörös szőnyegen Barack Obamáról is szólt néhány keresetlen szót.

Az amerikai választás győztesét, Barack Obamát méltatta új filmje, A Quantum csendje olaszországi bemutatóján Daniel Craig. A brit színész azt mondta a vörös szőnyegen őt faggató újságíróknak: elérkezett az idő, hogy James Bondot, a legendás kémet színes bőrű színész alakítsa.

"Ha az Egyesült Államoknak lehet fekete elnöke, miért ne lehetne fekete James Bond?" - tette fel a kérdést Daniel Craig.

A színészt minden bizonnyal magával ragadta az Obama-mánia: méltatóan beszélt a megválasztott amerikai elnökről. "Ami történt, legalább akkora fontosságú, mint a Holdra szállás. Obama megválasztása felhívás a világnak" - mondta.

"Nagy Obama-drukker vagyok, mert tetszenek a politikai elképzelései" - tette hozzá Daniel Craig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 28. 17:53
×
×
×
×