eur:
389.28
usd:
362.67
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Coldplay a Sportarénában

Csaknem két órás programot mutat be ma este a brit Coldplay rockegyüttes a Papp László Budapest Sportarénában. A Viva la Vida or Death and All His Friends című album turnéjának "hivatalos" állomása Budapest.

Az 1998-ban alakult londoni zenekar negyedik stúdióalbuma, az idén júniusban megjelent Viva la Vida or Death and All His Friends című lemez turnéja keretében érkezik Budapestre. Az albumból az elmúlt három hónapban világszerte több mint 5 millió darabot adtak el, és a zenekritikusok is kedvező kritikákkal fogadták.

A Chris Martin vezette együttes este fél 10-kor lép a színpadra, és közel két órás, látványos show keretében mutatja be új lemeze anyagát - mondta az InfoRádiónak Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary kommunikációs igazgatója. A koncetren az új dalok mellett a korábbi három albumuk slágerei, így a Yellow, a The Scientists vagy a Grammy-díjas Clocks is elhangzik majd.

A Papp László Sportaréna kapuit már este 6 órakor megnyitják a közönség előtt, 8 órakor pedig a Coldplay előzenekaraként Albert Hammond Jr., az amerikai The Strokes együttes gitárosa lép fel szólóprodukciójával.

A Coldplay hatalmas színpadot építetett fel a Sportarénában, ami két oldalán a küzdőtér fölé is benyúlik, a látványelemek között pedig a hatalmas kivetítők és reflektorok mellett egy konfettiágyút is bevetnek a koncert rendezői. A lodoni együttes, melynek zenei stílusát a kritikusok a Radiohead, az Oasis és Jeff Buckley munkásságához szokták hasonlítani, környezettudatos magatartásáról is közismert; külön kérésük volt, hogy a koncerten biztosítsák a szelektív hulladékgyűjtést.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×