eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

"Gyurcsány a hibás" csoportot alakít a Fidelitas

"Gyurcsány a hibás" néven csoportot alakít a Fidelitas, ehhez bárki csatlakozhat. A Fidesz ifjúsági szervezetének képviselői csütörtökön a leállított kormányzati negyed projekt Váci úti helyszíne előtt tartottak sajtótájékoztatót.

Egyértelműen kimondhatjuk, hogy a kudarcokért Gyurcsány Ferenc a hibás - jelentette ki Radnóti Ákos, a győri Fidelitas elnöke. Hozzátette: sokakban benne van ez a gondolat, csak nem vállalják fel.
Mint mondta, nem véletlen a sajtótájékoztató helyszínének megválasztása, hiszen a kormányzati negyed helyszínén a "nagy semmi" látható. Ez is a kormány egyik pazarlásának eredménye - tette hozzá.

A "Gyurcsány a hibás" néven alakuló csoport matricákat fog osztani az országban, aktivistái azt kérik az emberektől, ragasszák fel oda, ahol úgy gondolják, a miniszterelnök "hathatós tevékenységének" eredménye a kudarc. Arra kérik a matricaragasztókat, fényképezzék is le, hová ragasztottak és küldjék el a gyurcsanyahibas.blog.hu weboldalra.

Kérdő Zsuzsa Fidelitas-tag kiemelte: napról napra világosabbá válik, hogy a kisebbségi kormány a kudarcok kormánya, hiszen - tette hozzá - a kabinet akármibe kezd bele, azt félbehagyja, vagy nem úgy valósul meg, nem olyan határidőre, mint mondták.

A sajtótájékoztató előtt egy rendőr a Fidesz sajtósától megkérdezte, ki a rendezvény szervezője, az esemény várhatóan mettől meddig tart, és a személyi igazolványát is elkérte.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője a tájékoztató megkezdése előtt újságíróknak azt mondta, a rendőrség illetékese is megerősítette neki, hogy közterületen vannak, ahol lehet sajtótájékoztatót tartani.

A sajtótájékoztató befejezése után a Fidelitas két tagja egy transzparenst erősített a Ferdinánd hídhoz, amelyen a "Gyurcsány a hibás" felirat szerepel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×